1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Kip tandoori
  6. Kip Tandoori

Kip Tandoori

  • Indiaas, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 11-09-2002

Ingrediënten 2 personen


350 gram kipfilet
4 eetlepels olie
2 eetlepels magere yoghurt
2 eetlepels rozijnen
1 pak Kip Tandoori van Knorr
1 bekertje creme fraiche (125 ml)



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng 500 ml water aan de kook. Doe de rijst in de pan en laat deze met gesloten deksel op laag vuur in ongeveer 20 minuten droogkoken. Giet of spoel de rijst niet af!

Vermeng ondertussen de Tandoori-marinademix met 3 eetlepels olie in een schaal. Meng de kruiden goed met de olie. Snijd de kipfilet in stukjes en leg deze in de schaal. Laat de marinade ongeveer 10 minuten intrekken.

Bak het gemarineerde vlees in een braadpan of wok op hoog vuur gaar. Voeg hierna 300 ml water en de Tandoori-sausmix toe. Roer het geheel goed door totdat de saus gebonden is. Voeg nu de creme fraiche toe. Breng de saus al roerend aan de kook en laat deze 3 minuten doorkoken. Voeg nu de yoghurt en de rozijnen toe.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top