Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Ragout van niertjes met Petrus Triple

Ragout van niertjes met Petrus Triple

Door: josianenijssen

  • Belgisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-09-2002

Ingrediënten 4 personen


2 kalfsnieren of 6 varkensniertjes
4 sneden spek
1 eetlepel mosterd
1 ui
1 flesje Petrus Triple
1 wit van prei
1 eetlepel bloem
2 dl bruine fond
2 eetlepels gehakte peterselie
solo = boter



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ontvet de niertjes en snij ze in stukken van 4 cm
Bak ze hevig aan in de solo
Snij het spek, de ui en de prei in stukken
Voeg dit alles bij de niertjes en overstrooi met de bloem
Blus met Petrus Triple en de bruine fond
Laat goed doorkoken tot binding en voeg de mosterd toe
Serveer met pasta
Werk af met wat peterselie

Tip
Bak de niertjes aan in hete solo zodat ze toeschroeien en niet hun vocht verliezen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top