Stoofschotel van zalm en courgette

  • Hoofdgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 10-09-2002

Slankrecept

Deel dit recept

Ingrediënten 2 personen
200 g zalmfilet
zout
vers gemalen witte peper
1 tl tuinkruiden
1 courgette (ca. 300 g)
1 fijngesneden ui
1 teentje knoflook
1 el olijfolie
4 el prei, in ringen gesneden
1/2 fijngesneden rode paprika
1/2 fijngesneden gele paprika
1/2 dl witte wijn
300 g gekookte aardappelen of rijst

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de zalmfilet in blokjes, bestrooi deze met zout, peper en de tuinkruiden. Was de courgette en snijd deze in dunne plakjes.
Fruit de ui en fijngeperste knoflook lichtjes in de verhitte olie. Voeg de courgette, paprika en prei aan het gefruite uimengsel en roer het geheel even om. Voeg de in blokjes gesneden zalmfilet en daarna de witte wijn aan het groentemengsel. Stoof dit visgerecht gaar in ongeveer 15 minuten.

Serveertip

Serveer bij de stoofschotel gekookte aardappelen of rijst
Voedingswaarde per portie
Kcal
471

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten