Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Zalm
  6. Italiaanse wrap met spinazie en zalm

Italiaanse wrap met spinazie en zalm

Door: ruud40

  • Italiaans Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-09-2002

Ingrediënten 6 personen


1 pak Honig Wraps
1 teentjes verse knoflook
1 middelgrote ui, gesnipperd
3 eetlepels olie
250 g bladspinazie (vers)
50 g pijnboompitten
100 g pesto
100 g gerookte zalmsnippers



Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verhit de olie in een Koekenpan bak de knoflook en de gesnipperde ui kort aan, doe hier de spinazie bij en verhit dit geheel kort door.(niet te lang)
2. Leg de aangebakken spinazie op een snijplank en snij het grof met een mes
3. Rooster de pijnboompitten kort in de koekenpan tot ze bruin zijn
4. Doe de spinazie in een kom en meng er de pesto, zalm snippers en de pijnboompitten door
5. Vul de wraps met het spinaziemengsel, rol deze strak op en snijd ze in 3 stukjes
6. Serveer ze koud bij de borrel of als lichte maaltijd



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top