1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Spaghetti
  5. Spaghetti met kip en bleekselderij

Spaghetti met kip en bleekselderij

Door: chaootje

  • , Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-09-2002

Ingrediënten 4 personen


1 pak Honig Mix voor macaroni en spaghetti
50 g magere spekreepjes
300 g kipfilet, in stukjes
2 1/2 el olijfolie traditioneel
1 ui, gesnipperd
1 teentje knoflook, gesnipperd
1 struik bleekselderij, schoongemaakt en in dunne plakjes
400 g spaghetti
zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de spekreepjes met de kipfilet in de hete olie al omscheppend bruin.
Bak de ui en de knoflook al omscheppend 3 min. mee. Voeg de bleekselderij toe en bak hem al omscheppend kort mee.
Voeg 1 1/2 dl water en de mix toe en breng alles aan de kook. Laat de saus op een laag vuur ? 7 min. sudderen totdat de bleekselderij beetgaar is.
Kook intussen de spaghetti in ruim water met zout volgens de gebruiks- aanwijzing beetgaar.
Giet de spaghetti af en serveer hem met de saus.

Bron

C1000



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chaootje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top