Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Montignac keuken
  4. Italiaanse vleeswaren met salade

Italiaanse vleeswaren met salade

Door: ogre

  • Montignac, Salade
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 09-09-2002

Ingrediënten 4 personen


300 gr Italiaanse vleeswaren: Parmaham, Copa di Parma, Salami

De salade
100 gr veldsla
4 blanke champignons in heel dunne plakjes gesneden
8 radijsjes, in reepjes gesneden
1/4 komkommer, in reepjes gesneden
1 lente-ui, in ringetjes gesneden
1 tomaat, ontveld en in reepjes gesneden
Percorino aan een stuk (nodig ca. 50 gr)

Dressing:
3 eetl olijfolie
1 eetl limoensap
peper



Slank & Snel de fast cuisine van Michel Montignac, voor 4 personen

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verdeel de vleeswaren over vier borden of leg ze op een grote vleesplank.
Was en droog de veldsla (in de slacentrifuge) en doe ze in een grote saladekom.

Meng er de reepjes radijs, komkommer en de uiringen door en breng de salade op smaak met olie en azijn en wat peper.

Trek met de kaasschaaf dunne flinters van de pecorino en verdeel die over de salade.

Serveer de salade bij de vleeswaren.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ogre
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top