1. Home
  2. Recepten
  3. Afrikaanse keuken
  4. Couscoussalade

Couscoussalade

Door: dries3s

  • Afrikaans, Buffet
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 09-09-2002

Ingrediënten 10 personen


500 gram couscous * 250 gram kerstomaatjes * 150 gram feta * 1 rode ui * 2 tenen knoflook * 2 bosjes peterselie * 1 bosje munt * citroensap * olie * sla om te versieren


Verder heb je nodig


Keukenmachine


Tabouleh van couscous. Snel en makkelijk buffetgerecht zonder vlees.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Wel de couscous 15 minuten in koud water.

Bereidingswijze

Knijp de couscous goed uit en roer het los met het citroensap en de olie. Snipper de ui en de knoflook. Maal de kruiden in de keukenmachine fijn. Roer de ui, knoflook en de kruiden door de couscous en breng het geheel op smaak met wat zout en peper. Snijd de tomaatjes doormidden en de feta in blokjes. Garneer een bord met de sla en schep de couscous erop. Tomaatjes en feta langs de randen leggen.

Serveertip

Lekker met geroosterd vlees.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van dries3s
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top