1. Home
  2. Recepten
  3. Bulgaarse keuken
  4. Tarator (Bulgaarse komkommersoep)

Tarator (Bulgaarse komkommersoep)

Door: ruud40

  • Bulgaars, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 09-09-2002

Ingrediënten 2 personen


1 komkommer
zout
4 dl Bulgaarse yoghurt
teentje(s) knoflook
1 eetlepel olijfolie
2 eetlepels gehakte walnoten
peper
2 eetlepels gehakte dille



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Schil eventueel de komkommer en snijd deze in de lengte in vieren
2. Schrap het zaad eruit en snijd het vruchtvlees in stukjes
3. Leg ze in een zeef of vergiet en bestrooi ze met wat zout.
4. Klop de yoghurt los en voeg het uitgeknepen knoflook en de olijfolie toe
5. Schep de komkommer en de walnoten erdoor en voeg zout en peper naar smaak toe
6. Bestrooi de soep op het laatst met de gehakte dille.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top