1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Engelse keuken
  5. Apple crumble

Apple crumble

Door: lekkerkoken1

  • Engels, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 08-09-2002

Ingrediënten


Per persoon:
een appel
4 eetlepels suiker
wat kaneel
150 bloem,
40 g suiker
50 gr harde boter
koele vanillevla.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voor de apple-crumble per persoon een appel schillen, n partjes verdelen en in een ingevette Ovenschaal scheppen, met 4 eetlepels suiker en wat kaneel. Een kruimelig deegje kneden van 150 bloem, 40 g suiker en 50 gr harde boter en dit over de appelen scheppen. De schaal 1/2 uur in een warme oven zetten en het gerechtje serveren met koele vanillevla.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top