Apple crumble

  • Engels, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 08-09-2002

Deel dit recept

Ingrediënten
per persoon:
een appel
4 eetlepels suiker
wat kaneel
150 bloem,
40 g suiker
50 gr harde boter
koele vanillevla.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Voor de apple-crumble per persoon een appel schillen, n partjes verdelen en in een ingevette ovenschaal scheppen, met 4 eetlepels suiker en wat kaneel. Een kruimelig deegje kneden van 150 bloem, 40 g suiker en 50 gr harde boter en dit over de appelen scheppen. De schaal 1/2 uur in een warme oven zetten en het gerechtje serveren met koele vanillevla.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten