1. Home
  2. Recepten
  3. Internationale keuken
  4. provencaalse groentesoep

provencaalse groentesoep

  • Internationaal, Soep
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-09-2002

Ingrediënten 4 personen


1 el olijfolie
1 ratatouillepakket, alle groentes in blokjes gesneden
1 teentje knoflook gesnipperd
1 flesje Maggi Basis voor Groentesoep
1,5 l water
1 zakje provencaalse kruiden (bij de verse kruiden)
stukje keukengaren
75 g elleboogmacaroni
200 g gebraden gehakt (dikke plak) in kleine blokjes



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Verhit de olie in een ruime pan, bak de knoflook en groenteblokjes een paar minuten
2. Schenk het flesje soepbasis in de pan, doe het water erbij en breng aan de kook
3. Gebruik van de verse kruiden van elke soort 1 takje (oregano, peterselie, rozemarijn, tijm), die je met een stukje garen bij elkaar bindt
4. Doe het kruidenboeketje en de macaroni in de pan met soep en laat dit 15 min. zachtjes koken
5. Voeg de blokjes gebraden gehakt toe en laat 1 min. meewarmen



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ruud40
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top