1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Wilde duif met rode port

Wilde duif met rode port

Door: josianenijssen

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 08-09-2002

Ingrediënten 4 personen


*4 wilde duiven
*4 el rode port
*100 gr. boter of margarine
*zout en peper

Tip:
Vervang port door sherry en gebruik wildkruiden.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrooi de duiven met zout en peper. Verwarm de boter in een pan en bak hierin de duiven rondom bruin. Plaats de deksel schuin op de pan en braad de duiven, gedurende ongeveer 30 minuten. Voeg de port toe bij het braden, keer de duiven regelmatig en bedruip ze met het braadvocht.

Serveertip: Gebraden duif met doperwten, komkommersla en een aardappelterrine.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top