Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Reebiefstuk met amandelen

Reebiefstuk met amandelen

Door: josianenijssen

  • Belgisch Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-09-2002

Ingrediënten 4 personen


*4 reebiefstukjes
*4 el. geroosterde amandelen
*1 dl. slagroom of creme fraiche
*1 el. mosterd
*2 el. olie
*25 gr. boter of margarine
*zout en peper

Tip:
Vervang mosterd door hotketchup en gebruik olijfolie.



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bestrijk de biefstukjes met de mosterd en bestrooi ze met peper. Verhit de olie in een pan en schroei hierin de biefstukjes aan beide zijden dicht. Neem ze uit de pan en voeg de boter toe. Bak de biefstukjes aan beide zijden bruin (reken ca. 3-4 minuten aan iedere kant). Neem de biefstukjes uit de pan en houd ze warm. Voeg de room toe aan de bakboter en roer de aanbaksels los. Garneer met de geroosterde amandelen.

Serveertip: Gebakken reebiefstukjes met amandelen, saus, gekookte bloemkool en gebakken aardappelen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top