1. Home
  2. Recepten
  3. Pommes Dauphine

Pommes Dauphine

  •  ,
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 06-09-2002

Ingrediënten 4 personen


1 kg. aardappelen koken, drogen en doorwrijven door de tamis
100 gr. boter
1 ei
5 Dooiers
Soezenbeslag :
0,25 ltr. water
150 gr. boter
125 gr. bloem
4 eieren
nootmuskaat
zout en peper.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Water aan de kook brengen.
Boter toevoegen goedoplossen dan de bloem laten garen.
De eieren een voor een toevoegen.
De aardappel puree soezenbeslag met elkaar vermengen.
Laten rusten.
Quenellen van draaien met 2 lepels en op vetvrij papier leggen.
Frituren bij 180?C



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruiden_tuintje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruiden_tuintje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top