1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Internationale keuken
  5. Amandelhartjes voor Valentijnsdag

Amandelhartjes voor Valentijnsdag

Door: lekkerkoken1

  • Internationaal, Nagerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 05-09-2002

Ingrediënten


250 gr fijne amandelspijs
2 eiwitten
de rasp van 1 citroen
chocola of bonbons



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vermeng de amandelspijs, de onopgeklopte eiwitten en de rasp en spuit hiervan op bakpapier harten van 1 1/2 cm dikte.
Of rol staafjes spijs in de suiker (niet in de bloem) en vorm daar harten van.
Laat ze 2 uur in een droge en warme omgeving staan en bak de harten in een op 185?C voorverwarmde oven goudgeel.
Laat ze afkoelen en garneer met chocolade of vul de binnenruimte met bonbons.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top