Toast Gourmet
- Frans, Lunch/Brunch
- 10-20 min.
Een lekker avondhapje met een glaasje witte wijn; dit gerecht is ook uitstekend voor een brunch!!!!
Voorbereiding
-meng melk en maizena in een pan
-breng ze al roerend aan de kook
-snij de zachte kaas in stukjes en roer door de lichtgebonden melk tot de kaas gesmolten is
-pan van het vuur en de cognac erdoor roeren
-laat de kaassaus koud worden
Bereidingswijze
-de halve peren laten uitlekken
-rooster het brood
-roer de helft van de parmezaanse kaas met alle emmenthaler , met de eierdooiers tot een cremige massa
-breng op smaak met paprikapoeder
-besmeer het geroosterde brood met deze kaascreme
-leg op elk broodje een halve peer (met de platte kant naar onderen
-leg de broodjes op een bakblik
-giet de kaassaus over de peren en bestrooi ze met de resterende parmezaanse kaas
-schuif het blik met de broodjes onder de grill (5 min) tot de kaas gesmolten is en goudbruin ziet
Serveertip
Serveer deze toast heet op bordjes