Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Indonesische keuken
  5. Ajam peniki

Ajam peniki

Door: lekkerkoken1

  • Indonesisch Hoofdgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-09-2002

Ingrediënten


1 jonge kip
5 rode lomboks
3 rode en 2 witte uien
een stuk djahe of poeder
2 glazen santen
(zout)
3 eetlepels (kokos)olie



Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de uien, de lomboks en de djahe fijn en fruit ze in de verwarmde (klapper)olie.
Doe er de santen bij en kook de kip hierin zachtjes gaar.
Het gerecht moet echt droog zijn en de olie moet te zien zijn.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van lekkerkoken1
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top