1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. roleau van gevogelte.

roleau van gevogelte.

Door: kruiden_tuintje

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-09-2002

Ingrediënten 4 personen


2 kipfilet
4 eetlepels truffelpasta (potje la Rustichella)
4 eetlepels porcinipasta
150 gram eendelever
peper en zout
gemengde slasoorten
truffeldressing.



Voorgerecht voor 4 of amuse voor 8 personen

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Sla de kipfilets plat tussen 2 velletjes plasticfolie tot ongeveer 8 mm
dikte. Bestrooi de filet, aan beide kanten, met peper en zout en bestrijk
ze
met de truffel- en porcinipasta. Verdeel de eendelever over de filets en
rol ze
voorzichtig op. Verpak de rolletjes in aluminiumfolie en gaar ze in 8
minuten in de oven. Laat afkoelen en verwijder de folie. Haal de slasoorten
door de truffeldressing en verdeel ze over 4 bordjes. Snijd de rolletjes in
schuine plakjes en leg ze op de sla, druppel er een beetje truffeldressing
overheen.
Dit is het originele recept(kookclub) maar het is ook heel lekker om de
eendelever te vervangen door even aangebakken, in stukjes gesneden,
kippenlevertjes.




Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruiden_tuintje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top