1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Patatas Alioli

Patatas Alioli

Door: moossie25

  • Spaans, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-09-2002

Ingrediënten 5 personen


* 350 gr. aardappelen * 4 el. mayonaise * 3 teentjes knoflook * 2 el. gehakte peterselie * zout * azijn of citroensap



Tapa

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

* Kook de aardappelen gaar en snijd ze in plakjes. Hierna laten afkoelen.
* Roer in een schaal de mayonaise, uitgeperste knoflook en peterselie door elkaar. * De mayonaise moet aan de dunne kant zijn om goed door de aardappelen te kunnen mengen. * Dit kan door de mayo met een beetje citroensap of azijn aan te lengen.
* Schep de mayonaise voorzichtig door de aardappelen en breng het geheel op smaak met wat zout. * Serveren op kamertempertuur.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van moossie25
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top