1. Home
  2. Recepten
  3. Marokkaanse keuken
  4. Koekjes
  5. Marokkaanse koekjes

Marokkaanse koekjes

  • Marokkaans, Banket
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 03-09-2002

Ingrediënten


Zie bereiding



Brewats

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kneed 800 g amandelspijs, 1 theelepel kaneel, 1/2-1 dl oranjebloesemwater en 1 dooier. Draai er 40 worstjes van. Knip 20 loempiavellen doormidden, leg er een worstje op, vouw dicht en plak de naad dicht. Verwarm een pot honing tot die lauwwarm is. Frituur de koekjes in olie en leg ze enkele minuten in honing, laat in een zeef uitlekken. De honing kan opnieuw gebruikt worden.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van enirac9


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van enirac9
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top