kaas-havermout-pannenkoekjes

  • Nederlands, Vegetarisch
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 01-09-2002

lekkere vegetarische pannenkoekjes

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
225v quaker h-o havermout naturel(pak a 500 gr).75 gr bloem, 75 gr gemalen oude kaas, 3 eieren, 2 dl halfvolle melk, zout peper, 2 schaaltjes broccoliroosjes(a 300 gr) 75 gr boter of margarine.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

in kom havermout, bloem en kaas mengen. eieren splitsen.dooiers met melk loskloppen en zout en peper naar smaak toevoegen.
dooiermengsel door havermoutmengsel roeren. eiwitten stijfkloppen en voorzichtig door havermout-eimengsel kloppen. broccoli in ca 5 beetgaar koken. klontje boter verhitten in pan. ca 3 kleine bergjes beslag in pan scheppen, zonodig even plat drukken met bolle kant van lepel.
pannenkoekjes bakken tot bovenkant droog is en dan keren. en goudbruin bakken. op warme schaal scheppen en op zelfde manier de res bakken.
over vier borden verdelen en serveren met broccoli

Serveertip

lekker met tomatensalade.
wijn: beamonte navarra blanco

Dit recept is te vinden in:

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten