Courgettetaart

  • Slanke keuken, Vegetarisch
  • 30-60 min.

Deze taart kan zowel warm als koud gegeten worden.
Weight Watchers voor 4 personen; 2,5 points p.p.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
2 courgettes

snuifje nootmuskaat

1 eetl fijn griesmeel (20 gr)

2 eieren

10 cl verse room, light

30 gr geraspte parmezaanse kaas

zout, peper
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Voorbereiding: 10 min

Bereiding: 30 min

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 200 graden C (stand 6). Snijd de courgettes in kleine blokjes. Breng 25 cl water aan de kook met zout, peper en nootmuskaat.
Doe de courgettes in de pot en laat 2 minuten koken. Doe er vervolgens het griesmeel bij. Laat al roerend 1 minuut koken en haal de pot van het vuur.
Klop de eieren, de room en de parmezaanse kaas in een kommetje op. Kruid met zout en peper. Giet bij de courgette-griesmeel bereiding. Meng alles goed door elkaar. Giet het in een anti-kleefvorm en bak 30 minuten in de oven.

Serveertip

Deze taart kan zowel warm als koud gegeten worden.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

erie_fraters avatar

Doorsturen

Home Recepten