Garlic mashed potatoes

  • Amerikaans, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 26-08-2002

Knoflookaardappelen zijn een heerlijke afwisseling voor de gewone aardappelpuree.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 pond kruimige aardappelen,
5-6 dikke knoflooktenen,
1 dl melk en 1 dl room, een eetlepel roomboter, zout en peper

Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schil de aardappelen en snijd ze in gelijke delen. Kook ze in gezouten water met de knoflooktenen gaar. Giet de aardappelen af en doe ze met de knoflooktenen weer terug in de pan. Laat even afstomen en voeg dan de melk, room en boter toe. Maak er puree van en doe er eventueel nog wat peper bij.

Laatste reacties

jokewvg avatar
jokewvg 28-02-2004

mmmmmmmmmm lijkt me heerlijk, ik neem het graag mee! Groetjes en bedankt, Joke,

summerfeast avatar
summerfeast 13-09-2002

meegenomen, bedankt Hettie

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten