1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Gebakken kippenboutjes - Nung Kai

Gebakken kippenboutjes - Nung Kai

  • Thais, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 20-08-2002

Ingrediënten 4 personen


8 kippenboutjes
1 eetlepel gehakte knoflook
1 eetlepel sojasaus
1/2 theelepel gemalen peper
1 eetlepel maisolie
30 gr bloem
olie om te bakken
2 lente-uitjes


Verder heb je nodig


Frituurpan


Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Meng de knoflook met de sojasaus, eper en olie. Bestrijk hiermee de kippenboutjes en laat ze afgedekt 2 uur koel staan.

Bereidingswijze

Wentel vervolgens de boutjes door bloem en bak ze in hete olie in de frituurpan (of een braadpan met ruim olie) in 3 a 4 minuten goudbruin en gaar.

Serveertip

Garneer met in dunne reepjes gesneden lente-uitjes.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepten_uit_thailand


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepten_uit_thailand
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top