1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Marina's diner

Marina's diner

  • Belgisch, Feestmaaltijd
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 19-08-2002

Ingrediënten 4 personen


Voorgerecht
? Kalfszwezerik
? rauwe ham in plakjes
? peper
? blaadjes sla
Hoofdgerecht
? kalfsribeye
? olie
? groene kruiden
? pepersaus
? haricots vert
? pomme duchesse
Nagerecht
? slagroomsoesjes
? chocoladesaus of gesmolten chocolade
? poedersuiker



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorgerecht:
Kalfszwezerik blancheren en vlies verwijderen. In plakjes snijden, beetje verse peper er over en omwikkelen met rauwe ham.
De rolletje even verwarmen in de oven op ongeveer 150 ?C. Lekker op een bedje van sla.

Hoofdgerecht:
Kalfsrib-eye, marineren in olie met groene kruiden, en rondom bruin bakken.
Rose gebakken is de rib-eye het lekkerst. Lekker met een (dunne) pepersaus.
Serveren met haricots vert en pomme duchese.

Nagerecht:
Profiterol: bouw een torentje van slagroomsoesjes en schenk er voorzichtig chocoladesaus overheen. Eventueel decoreren met poedersuiker.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top