Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Internationale keuken
  5. Pittige macaroni

Pittige macaroni

Door: theaotten

  • Internationaal Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-08-2002

Ingrediënten 4 personen


500 gr. macaroni, 1 ui, 1 teentje knoflook, 3 ons rudergehakt, 1 zakje mix voor macaronisaus stroganoff (honig), 250 ml water, 1 klein blikje tomatenpuree, 1 eetlepel satemarinade pikante saus, 3 eetlepels ketjap manis, 1,5 eetlepels ketjap asin, 2 theelepels kruidenbouillon poeder, 4 theelepels indiase milde kerriepasta.



Ontdek meer:

Voorbereiding

Snipper de ui en de knoflook.

Bereidingswijze

Kook de macaroni zoals aangegeven op de verpakking. Doe in een Hapjespan de ui en knoflook en bak dit bruin. Voeg het gehakt toe en bak dit rul samen met de ui en knofook. Voeg hierna het zakje mix voor macaroni en koud water toe en de rest van de kruiden en de tomatenpuree.

Serveertip

Lekker met geraspte kaas.



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van theaotten
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top