1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Curry
  6. rundvlees met curry en koriander

rundvlees met curry en koriander

  • Thais, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-08-2002

Ingrediënten 4 personen


2 eetl. olie500 gram biefstuk of entrecote, in reepjes1-2 eetl. groene currypasta1/2 theel. kaneel1-2 eetl. vissaus1 dl kokosmelk, blik1 eetl. geraspte limoenschil1 theel. bruine suiker2 eetl. korianderblaadjes


Verder heb je nodig


Wok


Heerlijk roerbakgerecht uit Thailand

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

In wok olie verhitten en vlees hierin op hoog vuur in ? 2 minuten bruin bakken.
Currypasta en kaneel toevoegen en omscheppend 1/2 minuut meebakken.
Vissaus, kokosmelk, limoenschil en suiker erdoor roeren. Mengsel op hoog vuur nog ? 3 minuten laten stoven. Voor serveren bestrooien met koriander.

Serveertip

Pandanrijst



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke_smum


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van joke_smum
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top