1. Home
  2. Recepten
  3. Pastinaakpuree

Pastinaakpuree

  •  ,
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-08-2002

Ingrediënten 3 personen


400 g pastinaken
1 dl witte wijn
3 dl kippenbouillon
2 el ongeslagen room
2 el creme fraiche
zout en peper; naar smaak.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Schil de pastinaken en snijd ze in plakjes. Kook ze in wijn met
bouillon
tot de vloeistof bijna helemaal is ingekookt.2. Stamp de pastinaken met room en creme fraiche en roer het tot een
gladde
puree. Op smaak brengen met peper en zout.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruiden_tuintje


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruiden_tuintje
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top