Andijviesalade met appel en walnoten

  • Nederlands, Salade
  • 10-20 min.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
400g andijvie, schoongemaak en fijngesneden; 1 grote appel, geschild, in blokjes; 1 dunne prei, in dunne ringen; 50g fijngehakte walnoten;
voor de dressing:
3 eetl. kwark; 2 eetl. kerriesaus; 2 gemberbolletjes, fijngehakt
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 160,14 kcal
Koolhydraten 10,25 g
Eiwitten 4,75 g
Vetten 10,19 g

Bereidingswijze

Doe de andijvie, appel, prei en walnoten in een slakom schep alles luchtig door elkaar. Klop in een kommetje de kwark los met kerriesaus en gember. Schep de dressing door de salade.

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

orphan avatar
orphan

Doorsturen

Home Recepten