Paddestoelkoekjes

  • Tsjechisch, Bijgerecht
  • 30-60 min.
  • Geplaatst op 16-08-2002

In het recept worden russula's, cantharellen, eekhoorntjesbrood en stobbezwammetjes gebruikt.

Deel dit recept

Ingrediënten
  • 600 gram paddestoelen (zie omschrijving)
  • 30 gram boter
  • 4 eetlepels bloem
  • 3 eieren
  • 1/8 liter melk
  • zout
  • gemalen peper
  • vet om te bakken
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

De in schijfjes gesneden paddestoelen in boter stoven.
Zodra het meeste vocht verdampt is, zout en peper en de in melk en bloem losgeklopte eieren toevoegen en alles goed vermengen. Van het deeg koekjes vormen en aan weerszijden goudgeel bakken.

Serveertip

Serveren met aardappelen of aardappelpuree.

Laatste reacties

jaargetijden avatar
jaargetijden 26-08-2002

Dit lijkt me perfect voor de herfst!

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten