Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Kabeljauw
  5. Kabeljauw

Kabeljauw

Door: bijtanja

  • Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 15-08-2002

Ingrediënten 4 personen


- 4 ons kabeljauwfilet
- 2 uien
- 4 tomaten
- citroensap
- dille
- peper en zout.


Verder heb je nodig


Ovenschaal


1977: mama op de Weight Watchers, het hele gezin at mee. Resultaat: vier vermagerde gezinsleden. Ook nu we het huis uit zijn maken mijn broer en ik dit recept met regelmaat.

Ontdek meer:

Voorbereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden

Bereidingswijze

Besprenkel de kabeljauwfilets met citroensap en leg deze in de Ovenschaal. Doe daar peper, een klein beetje dille en een snufje zout over. Pel de uien en snij ze in ringen. De tomaten snij je in plakjes. Je kunt de tomaten ook even van te voren in kokend water leggen en pellen, dat is nog lekkerder. Strooi de uiringen en tomatenschijven over de vis zodat de filets bedekt zijn. Strooi riant met dille over de tomaten. Schuif de schaal in de oven, ik denk ongeveer een half uurtje tot de vis gaar is.

Serveertip

Geen, ik eet het meestal met gebakken aardappels maar dat is nou weer helemaal niet goed voor de lijn.



Deel dit recept

Reacties (5)

Bekijk alle reacties Ophalen reacties ... Bekijk minder reacties


Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bijtanja
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top