1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Toast met makreel

Toast met makreel

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-08-2002

Ingrediënten 4 personen



1 gerookte makreel
2 halvanaise/yogonaise*
1 eetlepel tomatenketchup*
(1 eetlepel whisky)*
1/2 eetlepel bieslook (diepvries)
4 sneetjes oud wittebrood

* gebruik whisky- of cocktailsaus



Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Makreel openklappen. Met scherp mesje visvlees van graat halen. Makreel in reepjes verdelen.In kom sausje roeren van: halvanaise, ketchup en (whisky) of neem de whisky-/cocktailsaus. Tot gebruik in koelkast zetten.

Bereidingswijze

Brood roosteren. Makreel erover delen. Sausje erover schenken.

Serveertip

Bestrooien met bieslook.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepten_van_omalidy


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepten_van_omalidy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top