1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Toast met makreel

Toast met makreel

Door: recepten_van_omalidy

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 14-08-2002

Ingrediënten 4 personen



1 gerookte makreel
2 halvanaise/yogonaise*
1 eetlepel tomatenketchup*
(1 eetlepel whisky)*
1/2 eetlepel bieslook (diepvries)
4 sneetjes oud wittebrood

* gebruik whisky- of cocktailsaus



Ontdek meer:

Voorbereiding

Makreel openklappen. Met scherp mesje visvlees van graat halen. Makreel in reepjes verdelen.In kom sausje roeren van: halvanaise, ketchup en (whisky) of neem de whisky-/cocktailsaus. Tot gebruik in koelkast zetten.

Bereidingswijze

Brood roosteren. Makreel erover delen. Sausje erover schenken.

Serveertip

Bestrooien met bieslook.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van recepten_van_omalidy
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top