Kersen-smoothie

  • Nederlands, Nagerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 13-08-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 pot kersen zonder pit op siroop a 350 gram - 3 dl. volle yoghurt - 1 dl. slagroom - 250 gram ijsblokjes - 2 eetlepels suiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Staafmixer, 4 hoge glazen en 4 rietjes

Bereidingswijze

Laat de kersen uitlekken en vang de siroop op. Pureer de kersen met de staafmixer. Voeg de yoghurt en room toe en mix het 5 seconden. Leg de ijsblokjes op een schone theedoek en versplinter ze met de deegroller. Voeg de ijssplinters met suiker en 1 dl. siroop bij het kersenmengsel. Roer het even goed door elkaar. Verdeel de smoothie over 4 glazen en steek een rietje erin.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten