1. Home
  2. Recepten
  3. Gemarineerde entrecote

Gemarineerde entrecote

  •  ,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-08-2002

Ingrediënten 4 personen


4 entrecotes van elk ongeveer 200 g
Voor de marinade:
-3 eetlepels olie
-1 eetlepel kruidenazijn
-1/8 l tomatensap
-1 kleine ui
-1 teentje look
-worcestersaus
-ketjap, suiker, peper en zout



Ideale feestelijke verrassing voor op Uw BBQ; bedenk wel dat het vlees 24 uur moet marineren . Succes verzekert !!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Olie,azijn,tomatensap,beetje suiker,1/2 th lepel worcestersaus, 1 paplepel ketjap,fijngehakte ui, geperste look, weinig zout en vers gemalen peper mengen
-snij de vetrand van het vlees op 4 a 5 plaatsen in tot op het vlees
-leg het vlees in een schaal en overgiet met de marinade; af en toe eens omdraaien
-laat 24 uur staan op een koele plek

Bereidingswijze

-droog het vlees goed af met papier van de keukenrol en bestrijk het met olie
-snel roosteren boven de gloeiende houtskook, in een electrische gril of onder de gril van een oven
Roostertijd= circa 4 tot 7 min voor iedere kant van het vlees



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top