1. Home
  2. Recepten
  3. Scandinavische keuken
  4. Roggebrood met roerei

Roggebrood met roerei

  • Scandinavisch, Lunch/Brunch
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-08-2002

Ingrediënten 4 personen


* 2 eieren
* 2 eetlepels room
* zout
* peper
* 1 eetlepel boter
* 4 sneetjes licht roggebrood
* 4 plakjes ham
* 1 eetlepel fijngeknipte bieslook



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


Klop de eieren met de room en voeg zout en peper toe.
Laat het mengsel in een steelpan in de boter op zacht vuur al roerende stollen.
Besmeer het roggebrood met boter en leg de dubbelgevouwen plakjes ham erop.
Schep het ei erop en strooi de bieslook erover.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van blij_met_ei


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van blij_met_ei
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top