Pasteitjes

  • Hongaars, Voorgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-08-2002

Pasteitjes met hongaarse champignons.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 ui, 100 gr. champignons, 50 gr. worteltjes, 4 pasteibakjes, 2 eetl. olie, 1 teentje knoflook, 1 theel. paprikapoeder, 1 theel. tomatenpuree, 1/8 l. slagroom, zout, peper en een 1/2 eetl. gesnipperde peterselie.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

Snipper alles wat er te snipperen valt. Verwarm de oven voor, (zie de verpakking van de pasteitjes.) en maak zo de pasteitjes.

Bereidingswijze

Verhit de olie in een wok en roerbak de ui, knoflook, worteltjes en de chamignons ca. 2 min. Roer de paprikapoeder, tomatenpuree en de slagroom erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel even goed warm worden. Vul de pasteitjes met dit groentenmengsel, bestrooi met peterselie en zet de dekseltjes er op.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten