1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Hongaarse keuken
  5. Pasteitjes

Pasteitjes

Door: ellebel_c

  • Hongaars, Voorgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 09-08-2002

Ingrediënten 4 personen


1 ui, 100 gr. champignons, 50 gr. worteltjes, 4 pasteibakjes, 2 eetl. olie, 1 teentje knoflook, 1 theel. paprikapoeder, 1 theel. tomatenpuree, 1/8 l. slagroom, zout, peper en een 1/2 eetl. gesnipperde peterselie.



Pasteitjes met hongaarse champignons.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Snipper alles wat er te snipperen valt. Verwarm de oven voor, (zie de verpakking van de pasteitjes.) en maak zo de pasteitjes.

Bereidingswijze

Verhit de olie in een wok en roerbak de ui, knoflook, worteltjes en de chamignons ca. 2 min. Roer de paprikapoeder, tomatenpuree en de slagroom erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Laat het geheel even goed warm worden. Vul de pasteitjes met dit groentenmengsel, bestrooi met peterselie en zet de dekseltjes er op.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ellebel_c
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top