JODENKOEKJES

  • Internationaal, Tussendoortje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 09-08-2002

Roomboterkoekjes met kaneel en foelie

Deel dit recept

Ingrediënten


> 400 g meel

> 250 g basterdsuiker

> 250 g boter

> 1 ei

> ? tl bakpoeder

> ? tl kaneel

> ? tl foelie

> zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze


De boter met de suiker roeren met een houten
lepel.

Vervolgens het gezeefde meel met de daar reeds doorheen gemengde kruiden, bakpoeder en zout toevoegen.

Het deeg wat laten rusten, daarna uitrollen en uitsteken.
In een matig warme oven in ? 15 minuten lichtbruin en gaar bakken.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten