1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Vlinders

Vlinders

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 08-08-2002

Ingrediënten 4 personen


1 Pak Farfale ( vandaar de naar vlinders!)
2 preitjes in ringen gesneden
1.5 ons achterham in blokjes
2 pakjes boursin
Beetje knoflook
1 zakje formaggio saus van knorr
parmezan


Verder heb je nodig


Eh..........een keuken


Echt heel erg lekker!!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Voorbereiding

Prei snijden en goed uitspoelen, de ham in blokjes snijden. De formaggiosaus vast in een halve liter water oplossen ( met melk mag ook)

Bereidingswijze

Water opzetten, met een scheutje olijfolie.Pasta koken.

De prei in wat olie fruiten, ham erbij, beetje knoflook. Boursin erin smelten, als het gesmolten is, de formaggiosaus aan het boursinprutje toevoegen, en lekker laten indikken. Pasta afgieten, spoelen met wat koud water, terug in de pan, scheutje olijfolie erdoor. Saus toevoegen, en goed doorroeren. Op een bord scheppen en Flink wat parmezan erover heem strooien. Eetse!!

Serveertip

Lekker met een frisse salade!!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van evaline-patricia


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van evaline-patricia
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top