1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Jambalaya
  5. Jambalaya

Jambalaya

Door: chakka

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 07-08-2002

Ingrediënten 3 personen


1 ui - 1 groene paprika - 2 stengels bleekselderij - 2 bosuitjes - 3 takjes peterselie - 200 gr kipfilet - 1 dikke plak ham(200gram) - 50 gram boter - 2 tenen knoflook - 1 1/2 eetl Cajun spicemix - 250 gr langkorrelrijst - 1 blik tomatenblokjes(400gr)



Cajun-gerecht: Jambalaya met kip en ham

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ui, paprika, bleekselderij, knoflook en kip fijnsnijden en bakken in de boter.
Ham, spicemix, tomatenblokjes en rijst toevoegen 3 dl water.
Door elkaar scheppen en aan de kook brengen.
Afgedekt in c.a. 30 min gaar laten worden.
Bosuitje in ringen snijden, peterselie fijnknippen en erdoor scheppen.
Nog c.a. 1 min verwarmen.

Serveertip

Als je van spicy houdt, kun je extra cajunkruiden toevoegen.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van chakka
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top