Struisvogel met mosters-dragonsaus

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 07-08-2002

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
4 struisvogelsteaks, 1 fijngesnipperde ui, 3 el room, 100gr verse roomkaas, 2 el mosterd, 1 el fijngehakte dragon, boter, zout en peper.
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Bak het vlees in de boter tot het vanbinnen nog een beetje rozig is, kruid met peper en zout. Haal het vlees uit de pan en hou het warm onder aluminiumfolie. Roer de ui door het bakvet, voeg de room toe en roer alle bakresten los. Snij de roomkaas in stukjes en los op in de saus. Roer er de mosterd en de dragon onder en breng op smaak met peper en zout.

Serveertip

Erg lekker met erwjes en rijst.

Laatste reacties

llheks avatar
llheks 23-10-2003

heb dit deze avond klaar gemaakt en natuurlijk ook opgegeten. het was zeeerrrrr lekkerrrrrrrrr. Dank je wel groetjes viviane <BR><A href="http://www.smulweb.nl/pages/viske..."target=_blank>Viske...</A> <BR><A href="http://www.smulweb.nl/pages/vivianesbar"target=_blank>vivianesbar</A> <BR><A href="http://www.smulweb.nl/pages/vifke"target=_blank>vifke</A> <BR><A href="http://www.smulweb.nl/pages/llheks"target=_blank>llheks</A>

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten