1. Home
  2. Recepten
  3. Vegetarische keuken
  4. Pompoen
  5. Gevulde pompoen

Gevulde pompoen

  • , Vegetarisch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 07-08-2002

Ingrediënten 4 personen


500 ml groentebouillon;
100 gr boekweitgrutten;
1 pompoen van ongeveer 500 gr;
1 el olijfolie;
1 fijngehakte ui;
1 kleine koolrabi of meiraap geraspt;
2 el tomatenpuree;
2 el gehakte peterselie;
1/2 theel paprikapoeder.



Gevulde pompoen
Gevulde pompoen

Erg lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Breng de bouillon aan de kook,voeg boekweitgrutten toe en laat 15 min zachtjes koken.Goed laten uitlekken.Snijd de pompoen in de lengte doormidden,verwijder de zaden en schep het vruchtvlees eruit tot u een `bakje`van 1 1/2 cm dik overhoudt.Snijd het vruchtvlees .Verhit de olie en fruit de ui glazig.Voeg pompoen stukjes en koolrabi toe en fruit 3 min onder af en toe roeren.Roer tomatenpuree erdoor,Paprikapoeder,peterselie en boekwijt.Bestrijk de binnenkant van de pompoenbakjes met gesmolten margarine en schep de vulling erin.Bak 25 min bij 180 graden

Serveertip

Serveer met salade.
Eet smakelijk.!



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van will_s
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top