Tweekleurenkoekjes

  • Nederlands, Tussendoortje
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 06-08-2002

Deel dit recept

Ingrediënten
*300 gram bloem.*250 gram boter.*8 eetlepels basterdsuiker.*2 eetlepels cacao.*boter om in te vetten.
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Kom.Bakplaat.Deegroller.Mes.

Bereidingswijze

Doe de bloem, boter en basterdsuiker in de kom en kneed er een deeg van.Verdeel het deeg in twee gelijke porties. Meng door de ene helft de cacao. Rol van het lichte deeg een lap van ongeveer een halve centimeter dik. Maak van het donkere deeg een lange ronde worst die net zo lang is als de lichte deeglap. Leg de rol op de lap en wikkel de lap eromheen. Leg de deegrol nu een uurtje in de koelkast. Daarna snij je er plakjes van en die leg je op de met boter ingevette bakplaat. Bak de koekjes in 10 tot 15 minuten goudbruin en gaar. Lekker!!!

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten