Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Mozzarellabolletjes in scherpe knoflookolie

Mozzarellabolletjes in scherpe knoflookolie

Door: reve51

  • Italiaans,
  •  > 120 min.
  • Geplaatst op 05-08-2002

Ingrediënten


250 gr. Mozzarellabolletjes2 rode chilipepers4 flinke
knoflooktenen1/2 theel. zout1 eetl. verse rozemarijnnaaldjes
olijfolie om alles onder te zetteneen weckpot of goed afsluitbare
stopfles



Heerlijk op brood met een tomaatje

Ontdek meer:

Voorbereiding

Laat de Mozzarellabolletjes uitlekken en doe ze in de stopfles of
weckpot.Snij de chilipepers aan een kant in de lengte open en
verwijder de pitjes.Snij de knoflookteentjes in dunne plakjes.
Doe pepertjes en knoflook bij de mozzarella in de pot.

Bereidingswijze

Strooi er zout en rozemarijnnaaldjes bij en schenk er de olijfolie
overheen tot alles helemaal bedekt is.Sluit de pot goed af en zet
hem minstens 3 dagen in de koelkast.

Serveertip

Lekker met brood of stokbrood en tomaat.Eet smakelijk



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van reve51
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top