1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Kalfslapje met citroen en rozemarijn

Kalfslapje met citroen en rozemarijn

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-08-2002

Ingrediënten 4 personen


600 g kalfslapjes,li>
3 limoenen
2 takjes rozemarijn
1 L bruine fond
4 soeplepels honing
4 soeplepels azijn
boter
peper en zout



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Bak de kalfslapjes langs alle kanten bruin en giet er de honing over. Breng op smaak. Blus met de azijn en de bruine fond en voeg de rozemarijn toe. Laat 30 minuten garen onder gesloten deksel. Schil de limoenen heel dunnetjes en snijd ze in schijfjes. Voeg ze bij het vlees. Laat nog 15 a 20 minuten verder garen zonder deksel. Geef er pasta bij.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruiden_tuintje


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruiden_tuintje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top