1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Wilde duif met madeira

Wilde duif met madeira

Door: kruiden_tuintje

  • , Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 05-08-2002

Ingrediënten 4 personen


4 wilde duiven
2 dl madeira
150 gr gemengd gehakt
1 ui
1 tl tijm
1 el bloem
80 gr boter of margarine
zout en peper



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Vul de duiven met het gehakt en bestrooi de buitenkant met zout en peper.
Verwarm de boter in een pan en bak hierin de duiven rondom bruin.
Voeg de gehakte ui,de tijm en de madeira toe en braad het geheel 30 minuten.
Keer de duiven regelmatig en berduip ze met het braadvocht.
Bind het vocht met de aangemengde bloem en maak de saus op smaak af met madeira en peper.

Serveertip

Duif met madeirasaus, bleekselderij en gekookte krieltjes.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van kruiden_tuintje
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top