1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. marinade

marinade

  • Nederlands,
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 04-08-2002

Ingrediënten


Zie bereidingswijze



Voor kip, kalkoen of varkensvlees

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Meng 1 dl ketjap, 1/2 el citroensap, 2 geperste tenen knoflook, 1 gehakt sjalotje, 1 tl bruine suiker, 1 tl gemberpoeder en wat zout.

Serveertip

Deze marinade is genoeg voor 500 gr kip, kalkoen of varkensvlees.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van njjkruithof


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van njjkruithof
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top