1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Belgische keuken
  5. Brochettes met Lotte, St.-Jacobsschelpen en Gandaham

Brochettes met Lotte, St.-Jacobsschelpen en Gandaham

  • Belgisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-08-2002

Ingrediënten 4 personen


12 plakken Ganda ham

200 gr. lotte
4 St.- Jacobschelpen
4 middelgrote champignons
1/2 groene paprika
olijfolie
1 tomaat
een paar druppels citroensap



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

De vis in 8 stukken snijden. Elk stukje vis in een plakje heel dun gesneden Ganda ham wikkelen. Het vlees van de St.-Jacobsschelpen eveneens in de ham wikkelen.
De champignons wassen, de groene paprika en de tomaat in 8 stukken snijden.
Alle stukken op spiezen prikken met telkens een stukje vis, een stukje groente.... De spiezen laten marineren in de olie met peper en citroensap. Roosteren.
Hierbij geeft u een pittige kerriesaus en ongepelde rijst.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van josianenijssen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top