1. Home
  2. Recepten
  3. Spaanse keuken
  4. Mojo picon

Mojo picon

Door: reve51

  • Spaans, Saus/dressing
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 04-08-2002

Ingrediënten


15 kleine Spaanse pepers2 bolletjes knoflook2 eetl. zout
1 theel. gemalen komijn1/2 l. azijn1/2 l. olie1 eetl.
paprikapoeder



Spaanse, zeer pittige saus

Ontdek meer:

Voorbereiding

Ontvel de pepers en verwijder het zaad.Snij het vruchtvlees in
kleine stukjes en pureer die met alle andere ingredienten.Eerst de
knoflook, zout, komijn en paprikapoeder.Voeg dan de azijn toe en
dan de olie.

Bereidingswijze

Giet de saus in een schone fles.In een afgesloten fles en op een
koele, donkere plaats kunt u deze saus heel lang bewaren.

Serveertip

In plaats van met Spaanse pepers kunt u, voor een veel mildere smaak,
de saus ook met rode of groene paprika maken.Eet smakelijk



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van reve51
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top