1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Thaise keuken
  5. Tod man pla - Thaise viskoekjes

Tod man pla - Thaise viskoekjes

  • Thais, Bijgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 01-08-2002

Ingrediënten 4 personen


250 gr verse vis
knoflook, 1 eetlepel rode currypasta, gember, bosuitjes, koriander, chilisaus, 1 ei, bloem en zout.



Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Pureer in de keukenmachine de verse knoflook, de verse gember,de thaise chilisaus en de rode currypasta.
Snij de vis in kleine blokjes en pureer ze mee met wat zout.
Doe de puree in een schaal en roer de klein gesneden bosui en koriander er doorheen.
Maak koekjes van de puree en rol ze door de bloem. Schud de overtollige bloem eraf en bak de koekjes in olie in de koekepan aan beide zijden bruin. Vervolgens de pan nog 2 a 3 minuten in een oven van 200 graden.

Serveertip

Serveer met komkommer en een scheutje chilisaus

Bron

Kookclub de Kaatjes



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Dutch4you


Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Dutch4you
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top