1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. patat crevette

patat crevette

Door: sueellen

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 31-07-2002

Ingrediënten 4 personen


4 dikke aardappelen, 150gr gepelde grijze garnalen, 1 ui, 1 dl witte wijn, 30 gr boter, 1 dl room, peterselie, citroensap, peper en zout



Lichte lunch, of zalig voorgerechtje

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de aardappelen gaar in de schil en zet ze daarna nog 2 min in de oven. Snij ze open en hol ze wat uit. Breng de wijn aan de kook met de fijngehakte ui en laat koken tot de vloeistof praktisch verdampt is. Voeg er de boter aan toe en laat smelten, doe er de room bij en kruid naar smaak met peper en zout. Vermeng de garnalen met de saus, verdeel over de aardappelen, bestrooi met gehakte peterselie en serveer.



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van sueellen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top