1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Spagetti met olie, knoflook, peper en kerstomaten

Spagetti met olie, knoflook, peper en kerstomaten

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 30-07-2002

Ingrediënten 4 personen


350 gram spagetti, 5 el olijfolie, 1 rode Spaanse peper in reepjes, van zaden ontdaan, 3 teentjes gehakte knoflook, 1 bakje kerstomaten, zeezout, versgemalen zwarte peper, 75 gram gemalen parmezaanse kaas.



Italie

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de spagetti beetgaar in water met zout volgends de aanwijzigingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie op een middelhoog vuur en fruit de knoflook mooi lichtbruin met de peper. Voeg de tomaten toe en bak ze 1-2 minuten mee tot het vel barst. Giet de pasta af en meng de pasta meteen door de saus. Bestrooi met zout en peper en strooi er eventueel wat parmezaanse kaas over.

Serveertip

Ook lekker met wat gehakte peterselie of basilicum.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosheks


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van bosheks
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top